Stupid Movie

Stupid movies made by stupid directors, played by stupid actors, for stupid audiences. Sometimes I am glad for being stupid enough, so I can enjoy to watch some of that stupid movies. For me, being a stupid audience is a gift and a curse altogether and it makes me feel the humanity of being not smart.

12 Responses to “Stupid Movie”


  1. 1 lambrtz July 7, 2013 at 4:20 pm

    Ada apa ini ada apa ini. :v

  2. 3 Radira July 8, 2013 at 10:30 am

    Mention the examples of stupid movies, please!!😉

    • 4 AnDo July 9, 2013 at 4:33 am

      @radira
      Some of high budget box office movies, exploite muscles, a lot of explotions, car race, etc.
      Switch off your brain, relax, then you can have fun😛

      • 5 Radira July 12, 2013 at 5:29 pm

        Tetap aja kalo nonton film gituan pasti bawaan mikir trus kenapa adegannya ga masuk akal gitu, trus kok lebay gitu adegannya dan bla..bla…bla,,,,

        Kecuali kalo komedi, mungkin masih bisa sih dinikmati tanpa mikir😀

      • 6 AnDo July 13, 2013 at 12:14 pm

        @Radira
        Film action juga bisa ditonton tanpa mikir koq, tergantung konteksnya juga😛

    • 7 lambrtz July 9, 2013 at 6:17 am

      Musti bangsanya The Expendables atau Fast and Furious. Dasar hipster.😛

      • 8 AnDo July 9, 2013 at 10:29 am

        @lambrtz
        Mana ada di dunia ini, hipster ngaku goblok. Apalagi hipster moviegoers ngaku enjoy nonton film orang kekar tonjok2an😈
        Lagian saya masih nonton pilem “bule” amrik koq :-“

  3. 9 shisio July 12, 2013 at 4:33 am

    kebanyakan film jepang juga kategori stupid karena banyak orang ga ngerti. jadi musti nerima aja cerita dan latarnya. kalo nanya “kok gitu ceritanya?” ato “kenapa mereka musti dibasmi?”. terima aja deh……….. lagian kita bodoh karna ga pake logika nontonnya

    • 10 AnDo July 13, 2013 at 12:13 pm

      @shisio
      Sah-sah aja koq nonton film bodoh. Kalau bisa dinikmati, kenapa tidak? Banyak film Jepang yang pin-pin-bo dan saya bisa menikmatinya, tapi banyak juga yang bikin sebal karena kuanggap jelek dan merasa rugi ngabisin duit buat nonton di bioskop.

  4. 11 shisio July 13, 2013 at 1:24 pm

    perkataan bung ando mengingatkan aku pada mas raditheraphy. suka nonton film yang aneh dengan judul yang memang aneh dari sononya. tapi dia malah enjoy terlepas dari cerita dan tokoh yang absurd

    • 12 AnDo July 17, 2013 at 7:08 pm

      @shisio
      Bagiku sih, nonton itu tergantung tujuannya. Kadang buat apresiasi seni, kadang buat mikir, kadang buat belajar, kadang juga buat hiburan semata.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Ando-kun

I write all of my reviews and postings in this site with Bahasa Indonesia. You may use internet translator if you want to read my review in another language. Just bear in your mind if you want to write comments, I only understand Bahasa Indonesia, English, and Japanese.

Live Traffic


%d bloggers like this: